annemieke logo focus
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over mij

Je hoort wel eens zeggen dat zaken die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ík onderweg in mijn leven de nodige hobbels tegengekomen. 

Maar als ik het over zou kúnnen doen, zou ik het wéér zo aanpakken!

 

over mij

Waarom?

In 2020 heb ik het besluit genomen om voor mijzelf te beginnen, waarbij ik dichter bij de mensen kan komen te staan en de figuurlijke ‘arm om een schouder’ zal slaan op momenten dat daar behoefte aan is. Ik ben ADR geaccrediteerd nalatenschapscoach en ADR geaccrediteerd mediator.

Op deze reis heb ik ontzettend veel geleerd en kunnen bewijzen dat mijn diensten resultaat opleveren. Mijn klanten profiteren van mijn jarenlange ervaring. Ik heb 32 jaar als Senior Consultant bij Ernst & Young Belastingadviseurs gewerkt. Ik hield mij vooral bezig met (complexere) aangiften inkomstenbelasting van particulieren en ZZP’ers, maar ook aangiften schenk- en erfbelasting behoorden tot mijn takenpakket. 

Regelen van de juiste invulling van een (levens)testament en de afwikkeling van de nalatenschap na overlijden. 

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet.  

Persoonlijk, betrokken en integer. 

Het was erg fijn om met iemand te spreken die verstand van zaken heeft, antwoord op je vragen en goede adviezen geeft en dat in een geanimeerd gesprek, gewoon aan de keukentafel zonder hoogdravende woorden. We waren opgelucht, dat, wat voor ons zo moeilijk leek, in een zo goed concept kwam te staan.

Verstand van zaken

Bij het opstellen en voorbereiden van ons levenstestament heeft mevrouw de Willigen ons met raad en daad terzijde gestaan in voor ons toegankelijke taal gebruik. Wij bevelen mevrouw de Willigen van harte aan als een vriendelijk en bekwaam begeleider.

Aanbeveling

Wij zochten een nieuwe belastingconsulent en zijn zo blij dat we Annemieke de Willigen hebben gevonden. Een top consulent!

Belasting Consulent